Bloggsjefens hjørne

 

Nå begynner det virkelig å nærme seg start i den store styrkeprøven 2011. Jeg føler derfor at det er på tide med en form for avslutning på bloggen vår, og runder derfor av med en artikkel kalt "Bloggsjefens hjørne". Vi kommer selvfølgelig til å legge ut bilder og muligens video fra turen i etterkant. Bloggen har vært en morsom greie å holde på med underveis. Delvis for å holde folk oppdater på treningen vår, men også for å påpeke at dette er noe som skal være morsomt og vi bryr oss ikke så mye om tiden vi kommer i mål på. Jeg har faktisk blitt veldig overrasket over hvor mange som faktisk har vært inne å lest bloggen, som i utgangspunktet var ment for spesielt interesserte. P.d.d har nesten 3000 personer vært inne å lest bloggen vår den siste måneden. En positiv overraskelse.

Akkurat når jeg skriver dette er det omtrent fire timer igjen til start, og jeg merker at jeg er ordentlig nervøs. Jeg leste en artikkel som Styrkeprøven hadde gitt ut, der de satte med store bokstaver at minimumskravet med trening før Styrkeprøven var 1500 km på sykkel. Jeg tror ingen av deltagerne på laget vårt har så mye som 1000 km engang, så det vil virkelig bli en utfordring. Fordelen vi "tror" vi har, er at de fleste av oss er godt trente ishockeyspillere, og har et godt treningsgrunnlag. Hvorvidt dette kommer til å hjelpe oss nevneverdig gjenstår å se. Og samme hvor mye man evt. måtte ha syklet før, vet nok ingen av oss nøyaktig hvor man kommer til å få vondt.

Vi skal møtes klokken 2145 på Intersport på Lade, ta et lagbilde, laste tingene våre inn i følgebilen, før vi sykler sammen ned mot start i midtbyen. Og klokken 2300, da er løpet i gang. Vi har med oss to følgebiler, deriblant to eksperter fra Intersport, som har ansvarte for alt av sykkelreperasjoner og småting rundt dette underveis.

For de av dere som enda ikke vet dette, er grunnen til at vi skal sykle, at vi skal samle inn penger til en god sak. Laget vårt Hockey mot Kreft, har valgt å donere alle pengene, uavkortet, til støtteorganisasjonen for kreftsyke barn. Vi ønsker virkelig å hjelpe dem som har det vanskeligere enn resten av oss, og vi føler at dette er en fin mulighet. For å sette dette i perspektiv, vet man aldri hvem som kan rammes av kreft. Og som forelder kan det neppe være noe som er verre enn å finne ut at sitt eget barn har fått diagnosen. Vi har tenkt mye på dette, og grunne til at det er nettopp støtteorganisasjonen for kreftsyke barn som skal få pengene, er fordi vi ønsker å gjøre det lettere for barna, familie, venner og andre pårørende å håndtere sykdommen.

Det er ikke meningen at noen skal presses til å støtte oss, men dersom DU ønsker å være med på laget, settes dette utrolig stor pris på. Ikke bare av oss, men de som faktisk får glede av pengene.

                Kontonummeret er: 6580.15.82960

Du bestemmer selv hvor mye du ønsker å støtte oss med, og selv 50 kroner hjelper noen som trenger det mer enn deg selv. Vil samtidig få takke alle som så langt har støttet oss!

Jeg håper at alle som har lest bloggen vår har satt pris på de forskjellige artiklene og intervjuene jeg har laget, og ikke tatt dem alt for seriøst. Da er takker jeg for denne gang, og ønsker meg selv og resten av gjengen på laget lykke til. Håper flest mulig møter opp og støtter oss underveis i løypa!

For Hockey Mot Kreft

Bloggsjef Emil Holst Volden

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hockeymotkreft

hockeymotkreft

100, Trondheim

Vi sykler den store styrkeprøven, Trondheim - Oslo, til inntekt for kreftsaken. Støtt oss, og følg med fra et litt humoristisk syn på vår treningshverdag. :)

Kategorier

Arkiv

hits