Hvem er du? - Cato Olden

Da går turen videre. Og i dag skal vi bli kjent med en av Norges største keepertalenter, Cato Olden. Cato har til tross for sin unge alder vært med på mye, og nådde i vinter nye høyder på hockeybanen. Nå skal han prøve å gjøre det samme på sykkelarenaen.

Hei Cato, hyggelig at du hadde tid til å stille opp!

Kan du komme med en kort beskrivelse av deg selv?

Høy, relativt mørk, romantisk og av og til litt baktung.


Hva er din sterkeste side som syklist?

Jeg er rimelig hurtig til beins, og kombinert med god utholdenhet, vil jeg si at de to er styrkene mine. Mamma sier jeg er fortsatt ung og lovende, så da må jeg vel legge til det også!


Hvordan ser du på turen til Oslo? Kommer du til å klare det?

Jeg har ikke så veldig mange tanker om det. Dama har veldig troa på meg, så jeg må vel tro det samme jeg også. Et av favorittutrykkene til dama er; "Det ordner seg alltid for snille gutter", og hun sier denne gangen at det venter en overraskelse hvis jeg fullfører. Da har jeg vel ikke så mye valg! (Red; Som vanlig det, Cato?)


Hva blir din største utfordring på turen?

Jeg er jo godt trent. Det medfører også en tung og muskuløs kropp, så det kan være mulig at jeg begynner å kjenne på vekta etter hvert.


Hvordan har dine forberedelser vært til denne turen?

Jeg og fruen har brukt å gå en del lange turer sammen, og hun sier at det visstnok er bra trening. Jeg har prøvd å holde meg litt unna sykkelen, da jeg leste en plass at man må være forsiktig med å ikke bli overtrent. Var på gudstjeneste sist søndag, kanskje det hjelper litt?


Hvilke opplevelser og inntrykk tror du at du vil sitte igjen med i etterkant?

Jeg håper jo at jeg får hørt mange gode røvere, det er jo mange talentfulle røvere med på laget. Samtidig håper jeg jo at vi får hjulpet saken vår så mye som mulig. I tillegg til dette vil jeg legge til en ting. Jeg har jo en kjettingtattoo på overarmen, og tenkte derfor at jeg skulle videreutvikle den litt i etterkant. Ser for meg en syklist som sykler rundt og rundt på bicepsen min! (Red; kan ikke være lange sykkelturen rundt den?)


 

Til slutt ønsker hockeymotkreft.blogg.no å stille deg "5 kjappe":

Melk eller Øl?- Øl, helt klart. Da blir stemningen mye bedre med en gang.

Kjøtt eller Fisk?- Veltrente menn trenger ekte kjøtt!

Guttekveld eller Tøffelkveld?- Må nok dessverre si at en koslig kveld med dama er å foretrekke. Et glass rødvin og en grandis i ovnen etter at unga har lagt seg, er alltid en slager.

Samba eller Jazz?- Hehe, for å være helt ærlig tar fruen og jeg jazztimer for tiden, men det trenger du ikke å skrive! (Red; Ånei, ikke?)

Heimdal Kirke eller Downtown?- Kunst og mye av det Jesus står for fasinerer meg veldig.

 

Helt til slutt, du hadde en vits å dele med oss?

Hehe, ja, har en fin en fra 80-tallet. Hva er det som er svart og hvitt, og går rundt og rundt?

Den må du nok forklare, Cato.

Åhhh, dere er dumme altså. Det er jo en sebra som kjører karusell?

 

Med det runder vi av for denne gang, og ønsker Cato lykke til på turen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hockeymotkreft

hockeymotkreft

100, Trondheim

Vi sykler den store styrkeprøven, Trondheim - Oslo, til inntekt for kreftsaken. Støtt oss, og følg med fra et litt humoristisk syn på vår treningshverdag. :)

Kategorier

Arkiv

hits