"Eksamen" - foreløpig siste sykkeltrening, 19.06.2011

Bloggsjefen gjør oppmerksom på at dette er skrevet av bloggassistenten, da bloggsjefen hadde bedre ting å finne på en søndags morgen, og at det derfor er stor sannsynlighet for skrivefeil og feilformuleringer. Bloggsjefen har prøvd å rette evt. feil, men i enkelte tilfeller må selv en ekspert gi opp.

Bjarne Riis kunne konstantere at det var mange som hadde droppet eksamen etter at det var bare 3 travere som møtte opp på storstua på Leangen. Selv med et oppmøte som lignet skoleoppmøte til diverse gamle NTG`ere så måtte Engelsen, Supermainn og Micka sette seg på setet å tråkke nordover mot det ukjente land. Det skal sies at det var mye klaging på veien bortover mot Værnes denne dagen selv om solen skinte og det var diverse lett kledde mødre som trasket bortover fortauet.

Fra den første halvdelen av turen var det ikke mye å melde eller de store hendelsene som skjedde bortsett fra motvind, motvind og motvind. Men etter drøyt 8 mil skulle den lille trioen få hilse på en ikke navngitt venn av supermainn langt oppe i dalstrøket som kom med vann og oppmuntrende ord til gutta.
Det var etter denne stoppen at den virkelige klatreetappen skulle begynne. Etappen fikk rett og slett Mount Ventoux etappen i tour de france til å se ut som barnemat. Det tok ikke mindre enn 100 meter oppi den første bakken da Engelsen skulle komme med en sleip manøver som førte til at Micka fikk panikk og klarte å velte for 3 gangen i år! Etter meldinger fra en ukjent gynekolog skal det gå bra med Micka etter velten og han lider ikke skader, men bare skam over å være den eneste som har veltet i laget.

Et par kilometer lengre oppi bakken skulle Engelsen igjen merke seg med uspiselig oppførsel ovenfor de andre lagkameratene da han lå vel 30 meter foran de og plutselig snudde og trillet 200 meter nedover for å starte å klatre oppover igjen. Stakkarene Supermainn og Micka som tråkket det de var gode for og så døden i hvit øyet skjønner ingenting og ble mer skamfulle der de syklet oppover bakkene som snøen fortsatt lå. Deltakerne kom til slutt opp til toppen etter mange klager og mye bruk av ufine ord som ikke passer seg på en så sofistikert side som denne.


Etter den lange turen i bare motbakke og med kommentaren fra supermainn: ?det er i motbakke det går oppover?! Så skulle det bli en utfor tur de staute karene seint vil glemme. Det gikk fort, enda litt fortere og helt sinn sykt fort. Med hilsen til mekanikerne våre Terje og Magne på Intersport vil gjerne Micka sende en hilsen til de og be de holde et par nye bremseklosser klare for han. Ikke nok med at han må lukte svidd gummi etter mange head shots på isen om vinteren, men han må også få den samme lukta etter aktiv bruk av bremse på sykkelen. En mil lengre ned i bakken skulle dagens mest alvorlige situasjon oppstå da en sau med iq på nivå med Supermainn skulle hoppe mitt ut i veien når gutta kom 60 km i timen. Det ente med at Engelsen lagde et langt bremsespor med sykkelen i asfalten og vedkommende som vi ikke vil navngi lagde et bremsespor i underboksa. Redselen var å ta og føle på, men det gikk bra med både sauen og de to rytterne. Den eneste som kom dårlig ut av situasjonen var vel trusa til den unavngitte personen.


Ellers skulle turen hjemover gå bra. Vi fikk med oss litt trøndersk kultur. Dette var kanskje mest nyttig for Micka som har fått beskjed fra dama at han må bli mer trøndersk og legge av seg den harrye østfoldstilen sin. Kan jo ikke gå rundt å spise vaffel med pølse hele dagen heller?  En kan si at gutta besto med glans på dagens eksamen som og kan nå gå inntil styrkeprøven uten bekymringer. Vi takker for en knallfin tur til Sælbu til både lokalbefolkning, de sinte trailersjåførene, sauen og kompisen til Supermainn!

En liten pust i bakken trenger alle, selv sammenlagtfavorittene..Bra jobba!!!!

Takk og farvell og hei og hå og ha det bra!

Én kommentar

Niklas Unger Nilsen

19.jun.2011 kl.23:06

koffer skriv itj dåkker at æ va me å?

Skriv en ny kommentar

hockeymotkreft

hockeymotkreft

100, Trondheim

Vi sykler den store styrkeprøven, Trondheim - Oslo, til inntekt for kreftsaken. Støtt oss, og følg med fra et litt humoristisk syn på vår treningshverdag. :)

Kategorier

Arkiv

hits