Hvem er du? - Niklas Unger Nilsen

 

Da går turen videre, og vi skal nå bli litt bedre kjent med en av våre utøvere. Denne gangen er det Niklas Unger Nilsen som skal ut i ilden.

Hockeymotkreft.blogg.no gjør oppmerksom på at noen av svarene kan være litt redigerte, og at Niklas' mening kan være noe forskjellig fra det som fremstilles her.

Hei Niklas, hyggelig at du tok deg tid til å være med på dette intervjuet.

Kan du beskrive deg kort som person?

Knaillhard og ganske blaut på samme tid, streetsmart og en gentleman av rang.


Kan du beskrive deg kort som syklist?

Jeg er vel ganske god. Jeg liker å dra feltet opp i fart, og de andre ser som regel på meg som en arbeidshest av klasse.


Hvem er forbildet ditt?

Det må være Inge Stokvik. Han har vært forbildet mitt siden jeg var 7 år gammel, og jeg har den dag i dag en plakat av ham over senga mi. Ingen over, ingen ved siden av!


Hvordan har du tenkt til og rasjonerer kreftene for å komme deg forbi Støren? Du er jo kjent som en kortdistanserytter.

Jeg har tenkt mye på det samme. Etter mine prestasjoner i matematikktimene, har jeg laget et regnestykke som viser hvordan jeg bør porsjonere kreftene. Jeg er jo et skolelys, så det burde gå bra.


Det har jo vært mye snakk om at du har blitt "blaut" etter å ha innledet et forhold til en ikke-navngitt kvinne i et idrettsmiljø, hva har du å si til dette?

Hvis det å droppe trening, lage romantiske middager med stearinglys, kjøpe små romantiske gaver og kysse mens man spiser spagetti er å være "blaut", da får jeg heller være det.. Selv om jeg ikke er enig.


Hva er ditt syn på nedoverbakker på sykkel?

For å være helt ærlig er jeg pissredd. Jeg bruker å slå på bestemormodus og ta det litt med ro. Kan jo ikke risikere å skade den perfekte kroppen min heller. Pappa sier jeg har arvet den av ham.


Kilder i sykkelmiljøet sier at du starter hardt, og avslutter seig og sliten. Funker dette til Oslo?

Ja, jeg kan jo ikke se hvorfor det ikke skal gjøre det. Det er jo bare en litt lenger versjon av turen rundt Byneset. Klarer jeg den, skal jeg iallefall klare å sykle til Oslo. Hvem er det som har sagt der forresten? Det lukter sjalusi lang vei.


Hvordan får man så stor rumpe som Niklas Unger Nilsen?

Knebøy, knebøy, knebøy.


Hva skal til for at du må bryte Trondheim - Oslo?

Hmm. Det er litt vanskelig å si. Hvis jeg blir sliten kanskje? Men det er nok lite sannsynlig.


Selv om det virker usannsynlig, har du noen svake sider som syklist? Og hva er dine sterke?

Jeg kan jo starte med de sterke. Jeg er en generelt god syklist. Leste at man blir enda bedre hvis man tar Kreatin mens man trener på sykkel, så derfor er jeg nok litt foran de andre rent sykkelmessig. Jeg er god til å sykle fort, og bidrar med godt humør. Svake sider, hmm, må nok være at jeg er litt redd for nedoverbakkene, og at jeg har en tendens til å sykle fra de andre.


Til slutt, hva er ditt syn på Rita Otterviks måte å styre på?

Hæ?

Da takker vi for "intervjuet" og ønsker deg lykke til på turen!

2 kommentarer

tassencamilla

18.jun.2011 kl.01:14

Deilige bilder.....

Niklas Unger Nilsen

18.jun.2011 kl.08:54

Stemte ganske bra det her! Men vil legge til at en grunnn til å bryte Trondheim Oslo er hvis svigerfar ringer, og jeg må komme hjem. Er ganske strengt i familien.

Skriv en ny kommentar

hockeymotkreft

hockeymotkreft

100, Trondheim

Vi sykler den store styrkeprøven, Trondheim - Oslo, til inntekt for kreftsaken. Støtt oss, og følg med fra et litt humoristisk syn på vår treningshverdag. :)

Kategorier

Arkiv

hits