Rundtur Klæbu - Trening 17.06.2011

 

I dag var det altså klart for en ny sykkeltrening. Bjarne Riis hadde gjort det klart at han ønsket tilnærmet 100 % oppmøte i dag, men slik ble det vel egentlig ikke. De to traverne John Christian Engelsen og Rune Jonsdal Supermainn var klare til dyst. (Bloggsjefen må samtidig få uttrykke at han er skuffet over de mange "hytteturene" Engelsen har klart å dra på midt i treningstiden.) Sammenlagtfavorittene Emil Volden og Andreas Micka møtte som vanlig opp. Det nye fjeset på dagens trening var Cato Olden. Alle de andre deltagerne ble kjempeglade da de så ham, og det hele endte opp i en stor gruppeklem.

På Leangen var det samtidig et eller annet sangerarrangement for det som så ut til å være i aldersklassen "Damer 50+". Dette lot ikke Andreas Micka være en hindring, og de andre deltagerne måtte rive ham vekk fra en heftig samtale med Oddlaug i Kromkaketeltet.

Det ble bestemt at turen denne gangen skulle gå langs Jonsvatnet, forbi Brattsberg, mot Klæbu og videre mot Heimdal. Vi så med en gang at Cato var litt "rusten" på sykkelen. Etter hvert som milene gikk, kom Cato sterkere og sterkere. Vi kan allerede slå fast at han stiller som en sterk utfordrer til sammenlagtseieren.

For en gangs skyld er det vel ikke så veldig mye å rapportere fra denne økten. Som vanlig ble det servert saftige røvere, og diskusjonene dreide seg om temaer som var litt på kanten. Dette kan dessverre ikke publiseres til offentligheten, da alle deltagerne har skrevet under på en taushetsplikt. Dersom man bryter denne, er straffen en times nakenhet i et lukket rom med Supermainn. Dette er noe bloggsjefen ikke ønsker å utsette seg for på nåværende tidspunkt.

Selve turen gikk overraskende bra. Alle som stilte på treningen i dag er i ordentlig bra form, og kunne i teorien meldt oss på Tour de France. Selv med hyppige besøk hos gynekologen som nå har flyttet til Uzbekistan, hadde Contador vært levnet uten så mye som en sjanse. Vi fikk tatt turen innom Klæbu sentrum, eller Prix Klæbu som det kalles blant de innfødte i bygda.

På tur hjem igjen ble vi i et svakt øyeblikk passert av en annen syklist. Selv om det var en kvinnelig syklist, skal det nevnes at hun var i kjempeform. Dette skulle ikke gutta på tur kjenne seg ved, og det ble satt inn en voldsom massespurt for å ta igjen dama. Dette klarte vi fint, og følte oss rimelig kule da vi kom på toppen av bakken. Hadde det ikke vært for at Micka måtte pisse, MIDT I RUNDKJØRINGA, hadde vi nok holdt henne bak oss den resterende biten også.

Alt i alt hadde vi en kjempefin tur, nok en gang. Bjarne Riis sa seg også fornøyd med treningen, som han for sin egen del fulgte fra følgebilen. Nå er det ikke lenge igjen til vi skal sykle til Oslo!!!! Vi gjør oppmerksom på, spesielt til de andre deltagerne på laget, at det vil bli arrangert trening på førstkommende søndag klokken 11:00. Vel møtt.

 

Andreas Micka har nettopp tømt blæra. Hele gjengen er glade, og vi kan sykle videre. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hockeymotkreft

hockeymotkreft

100, Trondheim

Vi sykler den store styrkeprøven, Trondheim - Oslo, til inntekt for kreftsaken. Støtt oss, og følg med fra et litt humoristisk syn på vår treningshverdag. :)

Kategorier

Arkiv

hits