Informasjonsmøte på Intersport - 15.06.2011

I dag møttes vi på Intersport Lade, for et lite informasjonsmøte. Her kunne vi samtidig stille evt. spørsmål vi selv hadde rundt opplegget. Særlig Simen Stubsjøen var våken i denne delen av møtet, og delte ivrig av erfaringer og tanker. Resten av gruppen satte pris på Simen sin innsats.

Vi fikk bestemt at vi skal gå for et tidsskjema på omtrent 24 timer. Selvsagt er det vanskelig for oss som sykler å holde orden på dette, men følgebilene vil gjennom hele løypa opplyse oss om tempoet vi holder, og hvordan vi ligger ann.

Mye ble diskutert rundt møtet, det meste omhandlet praktiske ting som påkledning, når vi skal møte opp, hva vi gjør når vi kommer frem osv. osv. Helhetsinntrykket flesteparten sitter igjen med etter møtet, er nok at dette skal bli gøy! Det skal bli krevende, det er vi veldig klar over, men at vi skal bruke kreftsaken som en motivasjon for å komme oss til Oslo!

 

Gjengen som møtte opp til informasjonsmøte på Intersport. Legg forresten merke til hvor SVÆR John Christian Engelsen er / ser ut.

 Niklas Unger insisterte på å få prøve "sykkellua", og syns selv at han så veldig bra ut.  Det pleier han som regel alltid å gjøre for den saks skyld ;-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hockeymotkreft

hockeymotkreft

100, Trondheim

Vi sykler den store styrkeprøven, Trondheim - Oslo, til inntekt for kreftsaken. Støtt oss, og følg med fra et litt humoristisk syn på vår treningshverdag. :)

Kategorier

Arkiv

hits