Hvem er du? - Andreas Micka

 

Her er en liten greie som vi har tenkt til å gjøre frem mot dagen vi skal sykle. Vi skal stille litt spørsmål til de forskjellige deltagerne for å bli bedre kjent med dem. Førstemann ut i dag er altså vår sammenlagtfavoritt, Andreas Micka.


Hei Andreas. Hyggelig at du tok deg tid!

Kan du kort beskrive deg selv som person?

Sexy, kynisk, atletisk og en vinnerskalle!


Kan du kort beskrive deg som syklist?

Er enkelt og greit en kynisk syklist som ligger bak andre lagkompiser og blir trukket hele veien, men som smeller til på slutten når det virkelig gjelder. Hvorfor slite seg ut når andre kan gjøre jobben for deg?


Hva er dine sterkeste og svakeste sider på sykkelsetet? Det gjør ikke noe om du ikke har noen svakheter.
Her blir alle verdsatt like mye.

Kondisjon, spurter, bakker, spise og ligge på hjul er mine store styrker.. ellers har jeg dårlig med svakheter bortsett fra når det kommer til å stoppe og holde balansen når jeg står stille


Vi har fått høre fra sikre kilder at du ikke er spesielt interessert i å hjelpe laget sykkelmessig underveis, men heller sitte i feltet, for så å stikke av rett før mål. Hva er din kommentar til dette?

Dette kan jeg bekrefte er sant! Jeg satser på at Supermainn og Engelsen kommer til å gjøre grovjobben for meg før jeg tar meg av sjarmøretappen! Er jo tross alt en sjarmør, så jeg må jo vise frem lagets gode sider når det kommer til folkehavet!


Det går gjeterord i gruppa om at du driver og tjuvtrener på egen hånd. Er du i dårlig form?

Jeg har drevet å trent litt for meg selv, ettersom at det er viktig å holde kroppen i form! Er tross alt en strandløve på høyt nivå som må se bra ut 24/7 ;)  (Redaksjonen; Men gjør du egentlig det?)


Hvor lang tid tror du vi bruker til Oslo?

Hadde jeg syklet alene ville jeg nok kommet innpå 11-12 timer, men ettersom at vi er et lag så vil jeg tippe på 19-20 timer.


Hva skal til for at du ikke fullfører?

Det kommer ikke til å skje så du bør ikke tenke på det!


På en lørdagskveld, hva gjør Andreas Mundal Micka?

Vil ikke at leserne våre skal få mareritt etter å ha lest dette! Jeg og dama velger å holde dette for oss selv ;)


Til slutt, er det sant at du har de mest hårete leggene av alle deltagerne?

Dette må rett og slett være en misforståelse. Tror det er en av jentene på laget som stikker av med den prisen dessverre!

 

Tusen takk igjen! Lykke til videre med treningen, Andreas Micka!

2 kommentarer

Fans

15.jun.2011 kl.11:20

Du så biff ut, hvor mange chins tar du?

Andreas Micka

15.jun.2011 kl.15:03

Nei, skinnet kan bedra. Jeg er nok heller dårlig i Chins og hvis jeg skal klare bare en, må alt være optimalt lagt til rette..

Skriv en ny kommentar

hockeymotkreft

hockeymotkreft

100, Trondheim

Vi sykler den store styrkeprøven, Trondheim - Oslo, til inntekt for kreftsaken. Støtt oss, og følg med fra et litt humoristisk syn på vår treningshverdag. :)

Kategorier

Arkiv

hits