Dårlig treningsoppmøte; 3. og 5. juni

Lagets egen Bjarne Riis måtte konstantere at det var dårlig oppmøte begge disse dagene, da det bare var Engelsen og Micka som møtte opp til trening. Gode eller mindre gode unnskyldninger for fraværet har haglet inn fra de andre deltagerne. Micka fikk prøvd seg for første gang på raceren og kan fortelle at han har stålkontroll på både form og sykkel etter de to turene, selv om den første velten kom på søndag. Hvorvidt dette skyldes uerfarenhet på sykkelen, eller tyngdekraften som vil ta igjen, er uvisst.

Engelsen sliter med busemenn i nesa, men ryktene sier at han igjen er i form etter noen dager med soving, tv, facebook, facebook og facebook. Hvis Sportssjefen får det som han vil går neste trening på fredag kl 16.00. Avgang er fra Leangen Ishall. Vi oppfordrer både egne delategere til Styrkeprøven, samt andre interesserte med røvere på hjertet å møte opp.

Årsaken til at blogginnleggene har blitt litt få i det siste, finner vi i antall treninger. Enkelte av deltagerne på laget, har lagt litt om på strategien; "Å hvile seg i form", er et populært uttrykk i sykkelmiljøet vårt. I nærmeste fremtid vil det komme en liste over deltagerne på årets lag, samt en liten oppdatering fra treningen som forhåpentligvis finner sted i morgen. Skal også prøve å få tatt noen bilder, og lagt ut disse i samme oppdatering.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hockeymotkreft

hockeymotkreft

100, Trondheim

Vi sykler den store styrkeprøven, Trondheim - Oslo, og samler inn penger til kreftsaken! Følg med hvordan det går med oss!

Kategorier

Arkiv

hits