Første trening - 29.05.2011

 

I dag var det altså klart for første trening for gjengen. Til at det var tidlig en søndags morgen og at det regnet ute, var oppmøtet også ganske bra. Vi stilte sterk med seks mann, og forholdsvis godt humør. Imponerende at enkelte møtte opp etter kun få timers søvn og en bytur bare timer i forvegen.

Vi satte av gårde i rolig tempo fra Leangen, og beveget oss mot Jonsvatnet. Vi fikk kjenne litt på hva som venter oss på den "ordentlige" turen vi skal ut på, da både Supermainn og flere fyrte opp meldinger og røvere. Dette skapte godt humør, og gjorde i grunn turen veldig mye lettere. På vegen passerte vi mange "liksomsyklister" som trodde de var noe, i alle fall helt til de så bakhjulene våre. Eller var det omvendt?

Etter en drøy time på sykkelsetet, der vi fikk en liten smakebit på hva rumpa vår skal gjennom, tok vi en pause. Gjennom hele turen hadde ventilen bak vært rimelig løs på enkelte, men Supermainn tok 1.plassen. Ut av ingenting kom det en liten lyd, etterfulgt av et ansiktsuttrykk som ikke gav rom for tvil. Den trusa ble forhåpentligvis skiftet og vasket/kastet med en gang han var hjemme igjen.

Vi fikk planlagt litt praktiske ting rundt turen, snakket litt rundt sponsorer og hvordan vi skal gå frem der, og sist men ikke minst, fortalt et par røvere til. Vi bestemte oss altså også for å føre en blogg, der vi skal fortelle litt om treningene våre og hvordan det rett og slett går med oss. Dette er det første ordentlige innlegget.

Selv om vi syklet bare 3 mil, følte vi i alle fall at vi har fått kommet oss i gang, og ser lyst på fremtiden. Tror ikke egentlig vi vet hva som venter oss, og hvor langt det er ned til Oslo, men det er kanskje like greit?

2 kommentarer

30.mai.2011 kl.23:07

du e blaut ass super

elin rønning

31.mai.2011 kl.10:55

Er det sant at supermann skal straffeknulle de som ikke klarer fullføre?

Skriv en ny kommentar

hockeymotkreft

hockeymotkreft

100, Trondheim

Vi sykler den store styrkeprøven, Trondheim - Oslo, og samler inn penger til kreftsaken! Følg med hvordan det går med oss!

Kategorier

Arkiv

hits